Hyttebok frå helvete

Forfatter: Are Kalvø

Utgivelsesår: 2018

Forlag: Kagge forlag

I ei undersøking nylig svarte nesten åtti prosent av dei som bur i same land som meg, at dei hadde vore på minst ein tur på fjellet eller i skogen i løpet av dei siste tolv månadane.

Eg har ikkje vore på ein einaste tur dei siste tretti åra, verken på fjellet eller i skogen.

Det kjem til eit punkt då ein blir nøydd til å spørje seg: kan det vere meg det er noko gale med?

Boka «Hyttebok frå helvete» er skrevet av forfatter Are Kalvø. Her skriver forfatteren om nordmenn på tur, og får virkelig frem mye av det «typiske» med turkulturen her i landet. Når utgangspunktet er en svært lite turvant forfatter, blir det til tider hysterisk morsomt!

Kalvø forteller om sjokket over at alle rundt han begynner å like turlivet. Om at så utrolig mange legger ut flotte bilder fra naturen, og hvordan han seriøst begynner å lure på om han har gått glipp av noe her, han som slett ikke er noe turmann. Ikke ifølge han selv ihvertfall!

Beskrivelsene av små hendelser på de ulike turene er så godt beskrevet, og man kan ikke unngå å kjenne seg igjen enten det er fra ståstedet til den turvante eller den som er helt fersk i fjellet. Forfattere evner å formidle alle de små og store hendelsene på en slik måte, at jeg lo høyt for meg selv da jeg leste denne!! Helt fantastisk lesestoff. En bok du må lese, spesielt om du har et forhold til turgåing – enten positivt eller negativt. En god latter får du garantert!!

Ha en flott leseopplevelse 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s