The Minders

Forfatter: John Marrs

Sjanger: Spekulativ Thriller

Mitt leseeksemplar: Pocket, engelsk språk.

I det 21. århundre er informasjon det samme som makt. Men hackere er blitt så avanserte, at de kan få tak i det meste av digital info, noe som gjør det helt avgjørende å finne nye, sikre metoder for å lagre slik informasjon. Og slik ser et nytt og banebrytende prosjekt dagens lys.

5 vanlige mennesker har blitt utvalgt til å bli såkalte «Minders». I kampen mot cyberterrorisme er myndighetenes mest hemmelige info tatt av alle digitale flater, og gjort om til genetisk kode og plassert inn i disse 5 personenes hjerner.

Sammen vet disse 5 alle de mørkeste hemmelighetene, sannheten bak alle konspirasjonsteorier og alle forsøk myndighetene har gjort for å skjule sannheten bak hendelser gjennom alle år. Til gjengjeld skal disse 5 få begynne et nytt liv med blanke ark..

Men kan alle disse være til å stole på? Hva skjer om noen har egne hemmeligheter som de vil gjølre alt de kan for å skjule?

Enda en spennende spekulativ thriller fra forfatteren John Marrs. Jeg anbefaler å lese bøkene The One og The Passengers først, for å komme inn i samme universet, men det er absolutt ikke nødvendig.

Boka er spennende og lettlest. Igjen så skriver forfatteren en historie der man må sjonglere flere ulike mennesker og ulike historier, men det går overraskende bra så snart man er inni handlingen.

Boka er godt skrevet og lar ihvertfall meg tenke gjennom hvor mye man lar teknologi og sosiale medier styre livet vårt. Uten at vi egentlig tenker så mye gjennom det.

Boka anbefales dersom du liker sånne fremtidsscenarioer ispedd en masse spenning og tankevekkende hendelser. Om dette ikke er en sjanger du har lest mye av, vil jeg likevel anbefale deg å prøve denne eller en av de andre nevnt i dette innlegget. Kanskje du blir like hektet som meg på denne sjangeren!

Boka er ikke å finne på norsk ennå, så vidt jeg vet, men å lese på engelsk går veldig fint med disse bøkene!

Ha en spennende lesestund ❤

Legg igjen en kommentar