The One

Forfatter: John Marrs

Sjanger: Psykologisk thriller.

Mitt leseeksemplar: Pocket, Engelsk språk.

I den psykologiske trilleren «The ONE» er handlingen lagt til en nær fremtid, der teknologien er kommet langt. Så langt at forskere har funnet en metode for å sikre at man til og med i kjærlighetslivet kan være sikker på å finne den man ønsker å dele livet med. En forsker har nemlig oppdaget at man ved hjelp av DNA kan finne den ene som man er ment å passe perfekt sammen med.

Boka begynner med å gjøre leseren kjent med 5 forskjellige mennesker som av ulike grunner har bestemt seg for å prøve denne fantastiske matchmakingen. Hva kan vel være bedre enn å finne den man er ment å passe sammen med? Etterhvert som vi blir kjent med de ulike menneskene ser vi at ikke alt er så enkelt som de så for seg. En DNA -match er kanskje ikke en garanti for at man får vite alt om et menneske?

Boka krever litt av leseren i starten, for det å holde styr på flere ulike mennesker i begynnelsen av en bok er ikke alltid like enkelt. Likevel går det overraskende lett så snart man er kommet inn i historien, og boka gir en flott leseopplevelse. Et tips som jeg har sett flere snakke om når det gjelder denne boka, er rett og slett å skrive ned navnene på de fem hovedpersonene i begynnelsen, og skrive små stikkord slik at man vet hvem som er hvem. Når man kommer litt ut i boka er det derimot ikke noe problem, da er man kommet så inn i historien at det å holde styr på de ulike personene går av seg selv.

Boka er relativt lettlest, godt skrevet og bygger opp en spennende historie. Den kan virkelig anbefales til alle som liker å lese psykologiske trillere!

Ha en fin lesestund ❤

2 kommentarer Legg til din

Legg igjen en kommentar