Min lesekrok

En av mine store interesser har alltid vært lesing. En hobby som har gitt meg utrolig mye glede, men som dabbet litt av da jeg fikk mer utfordringer med tretthet og oppmerksomhet grunnet senvirkninger av cerebral parese. De siste to årene har jeg klart å lese mer og mer igjen, og jeg tror og håper at jeg er klar for å dele noen bokanmeldelser med dere fremover.

Bloggen er opprettet som en ekstra blogg til min hovedblogg nesten usynlig som omhandler livet med kronisk sykdom/skade og tanker erfaringer og tips rundt det. Ta gjerne en titt der og om du er interessert.

Jeg kommer i begynnelsen til å dele litt gamle og nye bokanmeldelser om hverandre, men etterhvert er planen at jeg skal klare å levere ferske bokanmeldelser til dere – slik at dere får noen ideer til bøker det kan være verd å lese.

Hurra for leselysten ❤

Photo by Pixabay on Pexels.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s